Тіна Кароль чуттєво переспівала пісню Софії Ротару “Край”

На честь Дня Незалежності України в Києві пройшов концерт, під час якого з вуст сучасних виконавців прозвучали пісні, написані з 1991 року і до цього дня.

Одна з найсильніших співачок України Тіна Кароль переспівала композицію Софії Ротару “Край “. Софія Михайлівна була дуже вражена такою якісною подачею пісні та сучасної аранжуванням. До слова, вона була серед глядачів концерту, посміхалася і радісно плескала, коли Кароль виконувала пісню.

Тіна Кароль переспівала пісню Край Софії Ротару
Тіна Кароль переспівала пісню Край Софії Ротару

Софія Ротару прийшла на захід в компанії свого сина, музичного продюсера Руслана Євдокименко.

Софія Ротару і Руслан Євдокименко на концерті до Дня Незалежності
Софія Ротару і Руслан Євдокименко на концерті до Дня Незалежності

Відзначимо, що святковий концерт пройшов на найбільшому стадіоні країни НСК “Олімпійський “. Задумка була такою, що музичне шоу розгорталося на сцені, яка імітує молекулу ДНК.

Так, концерт почався з 3D-шоу, яке ілюструвало символіку свята. Дійство супроводжувалося театралізованим козацьким танцем.

Відразу після цього на сцену вийшла народна артистка Софія Ротару і заспівала одну з найвідоміших у світі українських пісень авторства Володимира Івасюка “Червона рута “.

Тіна Кароль переспівала пісню Край Софії Ротару
Тіна Кароль переспівала пісню Край Софії Ротару

Софію Ротару глядачі були раді бачити, однак не всі поставилися до неї однозначно. Причина в тому, що кількома днями раніше артистка виступала в російському місті Сочі. Наприклад, музикант і критик Ігор Кондратюк заявив, що Софію Михайлівну Ротару після виступу в Росії взагалі не варто пускати на українську сцену.

Однак організатори святкування проігнорували його поради, і все ж втілили в життя первинну задумку.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".