Банківські рахунки колишнього чоловіка Пугачової Філіпа Кіркорова тимчасово заморожені: подробиці

Філіп Бедросович нерідко любить зібрати навколо себе серйозні обговорення. А преса і шанувальники люблять перемити йому кісточки.

Найчастіше Кіркоров висмоктує з пальця причини для пліток і чуток, але в цей раз ситуація дійсно серйозна – як виявилося, податкова інспекція частково призупинила рух коштів по рахунках співака Філіпа Кіркорова.

Як відомо станом на 24 серпня, заблокували не всі рахунки поп-короля, а лише їх частину. Мова йде про рахунки, відкриті Філіпом як індивідуальним підприємцем.

Філіп Кіркоров

Федеральна податкова служба частково призупинила операції за деякими банківськими рахунками індивідуального підприємця Філіпа Кіркорова

Як виявилося, король російської поп-музики не завжди своєчасно оплачує державні збори і штрафи, тому і набігла пеня. Таганський районний суд Москви навесні цього року взявся за цю справу, і вирішив в примусовому порядку змусити музиканта внести платежі, за якими у нього є заборгованість.

На даний момент відомо, що співак погасив практично всі свої борги, однак його сету все ще не розблокували.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Як виявилося, через кризу, яка почалася в 2020 році на тлі карантину і розвитку Ковіда, колишній чоловік Алли Борисівни Пугачової Філіп Кіркоров опинився не в дуже хорошому фінансовому становищі.

Зокрема, від втратив більше 160 мільйонів рублів.

Ходять чутки про те, що саме через кризу і відсутність регулярних виступів у нього почалися фінансові труднощі, через які той не зміг своєчасно погасити борги, чому і потрапив до суду.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.