У Святослава Вакарчука народився первісток: хто мати дитини і коли малюк з’явився на світ

У червні цього року Святослав Вакарчук повідомив про розлучення, а в серпні стало відомо, що 46-річний артист став батьком в перший раз.

25 серпня в Мережі з’явилася інформація, що відомий український артист і політик Святослав Вакарчук вперше став батьком. Пізніше в прес-службі “Океану Ельзи” підтвердили цю інформацію.

“Так, у Святослава народився син – Іван Святославович Вакарчук. Хлопчик названий на честь батька Святослава. Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх вирішення і праву на приватне життя “, – повідомили представники артиста.

Хто є матір’ю дитини і коли малюк з’явився сам Святослав Вакарчук не розголошує. Однак журналісти ТСН з’ясували, що новою коханою артиста є 39-річна Євгенія Яцута – продюсер ПРОДАКШНУ “Radioaktive Film”, вона займається зйомкою фільмів і кліпів, в тому числі і для групи “Океан Ельзи”.

Євгенією Яцута
Євгенія Яцута

За непідтвердженою інформацією Євгена і Святослав складаються у відносинах близько року. Жінка має дочку від попередніх відносини. У цьому році її бачили вагітною. Також є інформація, що син Вакарчука народився ще в травні поточного року.

Журналістам не вдалося зв’язатися з Євгенією Яцута і взяти у неї коментар. Жінка просто не бере трубку.

Варто зазначити, що в червні 2021 року Святослав Вакарчук повідомив про розлучення з дружиною Лялею Фонарьовою, після 20 років спільного життя. Артист не назвав причину розлучення з дружиною, але запевнив, що вони як і раніше близькі люди. У шлюбі з Лялею дітей у Вакарчука не було.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.