19-річний переможець “Голосу країни ” Роман Сасанчін і його 23-річна наречена чекають первістка

19-річний переможець 10 сезону шоу "Голос країни" Роман Сасанчін і його 23-річна наречена Іванна зовсім скоро стануть батьками.

Про це стало відомо з Інстаграм-блогу Іванни. 27 серпня вона оприлюднила в Інстаграм-сторіз коротке відео, на якому зображена з округлим животом в обіймах Романа.

З
Скріншот Інстагарм-сторіз нареченої Сасанчіна

Ніяких коментарів з цього приводу ні Сасанчін, ні його дівчина поки не давали.

До слова, в травні поточного року Роман зробив своїй дівчині пропозицію. Очевидно, що причиною такого раптового рішення стала вагітність Іванни.

Нагадаємо, Роман Сасанчін – дворазовий переможець проекту “Голос”. Вперше він переміг у віці 10 років в шоу “Голос діти”. У 2020 році Роман знову прийшов на сцену “Голосу” і знову став переможцем. В перший і в другий раз до перемоги його привела тренер шоу – Тіна Кароль. 18-річний хлопець з села отримав не тільки заповітний кубок, а й двокімнатну квартиру в Києві в якості призу.

Роман Сасанчін - переможець
Роман Сасанчін – переможець Голосу країни

Після закінчення проекту хлопцеві не вдалося продовжити кар’єру артиста. Зараз Роман працює звичайним касиром в магазині, там же працює і його наречена.

Роман Сасанчін з невесной Іванною
Роман Сасанчін з невесной Іванною

Роман зізнається, роботу в супермаркеті він не соромиться, але мріє про творчій кар’єрі. На шляху до цієї мрії Роман продовжує записувати пісні у вільний час, а Іванна підтримує його і допомагає як менеджер.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.