“Дочка все вже, від’їхала”: співачка Джері Хейл розповіла, що говорять знайомі після її весілля з самою собою

Співачка Джері Хейл прославилася завдяки композиції "Охорона, скасування ", випущеної кілька років тому.

Ця пісня практично миттєво стала “гімном” всіх супермаркетів і одою касирам. Після “Охорони” Яна Шемаева (Джері Хейл, – ред) випускала ще кілька пісень, але вони вже не були такими хайповими і не змогли переплюнути дебютну композицію. Отже, Яна вирішила радувати своїх шанувальників якимись незвичайними вчинками або навіть витівками. Чого тільки не зробиш, щоб про тебе не забули шанувальники і преса.

Ось, недавно Джері Хейл анонсувала свою ж весілля. Шанувальникам було дивно чути цей анонс, оскільки зазвичай зірки приховують своє особисте життя. А ця подія була приречена на хайп і обговорення. В принципі, так і вийшло, адже у співачки Джері Хейл сталася весілля з … з самою собою!

Весілля з самою собою 25-річна Jerry Heil називає актом прийняття себе, актом любові до себе. Фани і навіть батьки зрозуміли меседж “одруження “, а от знайомі з рідного міста Васильків – немає. До мами і тата зірки, які торгують м’ясом на ринку, підходять городяни (друзі, родичі, просто перехожі) і щиро співчувають.

“До моїх батьків на ринок досі приходять знайомі васильківчани, і кажуть: “Боже, ми вам так співчуваємо. Дочка все вже, від’їхала”,

– розповіла українська співачка.

Вона розповіла, що зовсім не здивована подібною заявою. І коли йшла на такий крок, то очікувала, що дуже багато людей не зрозуміють або неправильно зрозуміють її вчинок.

Проте, є у цій ситуації і позитивна сторона – дуже багато рекламних бренди запропонували на тлі “весілля Джері Хейл ” дівчині співпрацю, так як поділяють її позицію і ідеологію того, що себе треба любити.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?