55-річна народна актриса Ольга Сумська поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

Ольга Сумська - не просто відома актриса. Вона справжня народна улюблениця, і на її спектаклі збираються натовпи людей.

У свої 55 років зірка виглядає розкішно – доглянута, струнка, завжди посміхається. Навіть на фотографіях крупним планом видно, що зморшок у знаменитої актриси практично немає, особа рівне, гладке, а очі завжди блищать від інтересу до своєї професії і справі всього життя.

Однак навіть у такий молодий і красивою артистки є проблеми зі здоров’ям, адже шостий десяток дає про себе знати. Так, Ольга Сумська повідомила в соціальній мережі Інстаграм, зважилася на повне обстеження інноваційним апаратом, який сканує “52 органу “. Результат виявився не ідеальним – медичний скринінг показав, що з організмом Ольги не все гаразд.

“Що сказати … є проблеми, але вони вирішуються! “

– написала Ольга, уточнивши, що тепер доведеться себе обмежити в деяких продуктах харчування.

Ольга Сумська привітала маму з Днем Матері
Ольга Сумська

Що саме не так з організмом, жінка вирішила не уточнювати. Однак вона натякнула, що, швидше за все, замішаний стравохід.

Сумська поспішила заспокоїти – нічого катастрофічного немає. Все буде добре, доведеться лише якийсь час потерпіти.

Тепер їй потрібно від багато відмовитися в раціоні, оскільки з’ясувалося, що її організм не сприймає кави, чай, яйця, глютен.

“А я дуже люблю латте! Тому на місяць доведеться відмовитися від деяких продуктів і напоїв! “

– поділилася актриса.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Втім, навіть з огляду на те, що аналізи показали не зовсім ідеальний результат, Ольга Сумська публікує фотографії, на яких вона виглядає просто чудово, і до того ж – значно молодше за свій реальний вік.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.