Задоволений папаша Ілля Авербух показав Лізу Арзамасову з новонародженим сином (Відео)

Нещодавно героїня серіалу "Татусеві дочки" стала мамою вперше. Єлизавета Арзамасова народила сина від іменитого фігуриста Іллі Авербуха. Назвали його Левом.

Зараз молода мама багато часу проводить зі своєю дитиною. Це не дивно, адже вона насолоджується кожним моментом з Левом.

Крім того, Ліза не виглядає втомленою або змученої. Судячи з усього, вона дуже рада тому, що нарешті стала мамою, і безсонні ночі зовсім не лякають молоду актрису.

Ліза Арзамасова з сином Левом
Ліза Арзамасова з сином Левом

Ось уже кілька тижнів все пильно стежать за родиною 47-річного фігуриста – 14 серпня на світ з’явився його спадкоємець і первісток для 26-річної дружини Лізи. Пологи проходили в одній з престижних столичних клінік. Як відзначили новоспечені батьки, у них тепер є справжній богатир: малюк вагою 3800 грамів і зростом 53 сантиметри.

Ходили чутки, що під час пологів у Арзамасова було ускладнення, тому її виписали тільки на сьомий день з пологового будинку.

Однак пізніше в мережі оголосили – насправді з Лізою все добре. Вона просто затрималася в пологовому будинку, так як її чоловік перебував у відрядженні і не міг вчасно її забрати.

Ілля Авербух знімає багато відео з участю своєї дружини і сина

Нещодавно відомий російський фігурист зняв, як відпочивають його дружина і сини.

Молода дружина і спадкоємець розташувалися на галявині у дворі будинку. Поруч з нею лежить її чоловік, який душі ні чає в дружині.

Зараз у пари почався незвичайний період і вони повністю занурені в перші дні життя зі своєю дитиною. З огляду на те, що досвіду в батьківських справах у них ще не було, зараз для них все нове і дуже цікаве.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.