Ким на першій роботі працювала співачка Ірина Білик і скільки вона отримувала?

Не секрет, що далеко не всі зірки з народження стають мегапопулярним, і спочатку працюють далеко не на зіркових посадах.

Нещодавно на відверту розмову зважилася співачка Ірина Білик, яка має величезний рівень популярності в Україні і Росії. Незважаючи на те, що артистка виступає вже не так часто, у неї все одно багато шанувальників, які регулярно стежать за кумиром через соціальні мережі.

Українська співачка Ірина Білик розповіла, ким працювала ще до того, як стала співачкою

Перекроїла себе повністю: Ірина Білик і її обличчя крупним планом в 51 рік
Ірина Білик

Складно уявити, але майбутня зірка була секретаркою в київському ЖЕКу. Така непопулярна професія привернула молоду Іру в ті роки, коли вона ще не мала свого фінансового доходу, і їй потрібно було на щось жити. Так, на першу зарплату майбутня співачка купила собі багато локшини!

Але навіть в ті часи Ірина вже мріяла про те, щоб стати співачкою і розвиватися в творчому напрямку. Проте, з дитинства батьки Ірини стримували її пориви – переконували, що для того, щоб потрапити на сцену, потрібно мати зв’язки і великі гроші. А ні того, ні іншого у сім’ї на той момент не було, так як батьки були звичайними різноробочими на заводі.

Ірина Білик
Ірина Білик

“Я не вміла друкувати, тому мені доводилося робити вигляд, що я вмію це робити “, – зізнається Ірина Білик.

Вона розповіла, що коли отримала в ЖЕКу першу зарплату, думала, що це найкращий день у її житті.

Ірина Білик
Ірина Білик

Однак тепер Білик зробила свої висновки – вона абсолютно ніяк не перешкоджає своїм дітям в реалізації мрій. Якщо вони щось хочуть робити, то нехай роблять, а турботлива мама всіляко буде підтримувати їх ініціативи.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.