Співачка Максим вперше після коми вийшла в світ: відвела доньку в школу на лінійку

Нещодавно публіка дуже хвилююче переживала етап лікування співачки Марини Абросимової, відомої під псевдонімом Макsим.

З самого початку літа вона потрапила в лікарню, і майже відразу стало відомо, що лікарі ввели її в стан коми. Сподівалися, що через пару днів зможуть вивести, так як медикаментозний сон потрібен був виключно для того, щоб врятувати співачку і зупинити ураження легень.

Однак процес не припинявся і через пару днів коми відсоток ураження легень збільшився майже в два рази.

Фанати тижнями тримали руку на пульсі того, як же почувається співачка Максим. Ходили різні чутки, проте в один момент її концертний директор і помічниця повідомили радісну новину – співачка Максим прийшла в себе!

Її навіть відпустили додому, де артистка пробула недовго – практично відразу вирушила в реабілітаційний центр, щоб рятувати свій голос і свої легені. Однак така подія, як перше вересня дочки, вона не змогла пропустити. Незважаючи на те, що виглядає дуже виснаженою і худий, все ж зібралася з силами і вийшла в світ.

Співачка Макsим вперше вийшла в світ: дуже худа

Незважаючи на довгу хворобу і проходження реабілітації, МакSим сама привела молодшу дочку на шкільну лінійку. Подивитися фото галерею з’явилися в Інстаграм-профілі МУЗ-ТВ.

“Як же рада за неї, сподіваюся більше у неї не буде проблем зі здоров’ям і повернеться незабаром на сцену “, “Сильна дівчинка “, “Ну і молодец.хорошо виглядіт.здоровья їй міцніше і сили духу “, – пишуть шанувальники в описі до публікації МУЗ-ТВ.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.