Спадкоємці Сергія Лазарєва: як виглядають Микита і Анна Лазарева, хто їх мати і чому їх приховували? (Відео)

Сергій Лазарєв - російський співак з блискучої кар'єрою, але важкої особистим життям. Він зустрічався з жінками, то розходився, а хотілося сімейного тепла.

Тому він завів собі дітей. Так, ось так несподівано! Ходять чутки, що їх народила сурогатна мати, а в той же час говорять, що у Лазарєва з’явилася жінка, яку він приховує від публіки, щоб не наврочити особисте щастя. Так яка ж правда насправді і хто – мати маленьких дітей Сергія Лазарєва?

Кілька років Сергій Лазарєв зустрічався з популярної російської телеведучої і актрисою Лерой Кудрявцевої, яка на 12 років старше Сергія. Влітку 2012 року після п’яти років стосунків пара оголосила про свій розрив, причиною якого стала робота і постійні роз’їзди. Через кілька місяців музикант оголосив про свій новий роман – його обраницею стала солістка групи «А-Студіо» Кеті Топурія. Однак, ці стосунки тривали недовго. У 2013 році Сергій Лазарєв почав з’являтися на світських тусовках з українською співачкою з екс-віагрянки Сантою Дімопулос, але і там не зрослося.

Публіка так переживала за особисте життя артиста, і пускала різні чутки. Але там тим часом все налагоджувалося. Уявіть здивування шанувальників, коли 23 грудня 2016 Сергій Лазарєв заявив – у нього народився син. Правда, народився не зараз, а два роки тому – в 2014 році.

Для того щоб приховати від преси поява сина, Лазарєв навіть переїхав за місто в приватний будинок. Йому вдалося зберігати таємницю впродовж двох років, поки хтось із папараці нарешті не “підловив» співака з сином на виході з храму.

Шанувальники вже зрозуміли, що за Сергієм потрібно більш пильно стежити, тому не спускали з нього очей найближчі кілька років. І зовсім недарма, адже в травні 2019 року журналісти дізналися, що у Сергія народилася дочка. Виявилося, народилася вона ще в 2018 році, просто Сергій приховував народження малятка, щоб позбавити себе від зайвої тяготи у вигляді журналістів і розпитувань шанувальників.

Подейкують, що біологічний батько дітей Сергій Лазарєв, а ось про матір нічого невідомо.

Якщо поглянути, наприклад, на недавнє відео з дочкою Сергія Ганною, можна побачити, що у дитини вже простежуються явні татові риси. Але ось що ж їй дісталося від мами – питання.

Найбільш вірний варіант – це те, що дітей виносила і народила сурогатна мати.

Хоча експерти в світі шоу-бізнесу стверджують – можливо, мамою стала якась публічна жінка з оточення співака. Тоді зрозуміло, чому він приховував дату народження обох дітей – щоб ніхто не почав зіставляти факти, і шукати, які ж зірки в цей час були в положенні або надовго пропадали з виду, виношуючи дитину.

Шанувальники переживають – як же чоловік, ще й такий популярний, який весь час перебуває на гастролях або на зйомках, може один виховувати двох дітей.

Але на своїх інтерв’ю екс-учасник Євробачення запевняє – встигає заміняти своїм Микиті і Ганні і маму, і батька.

Відомо, що семирічний Микита захоплюється плаванням, малюванням і шахами, а трирічна Аня успадкувала вокальні дані від батька.

Зараз Сергій Лазарєв вже так не приховує своїх дітей від публіки, адже розуміє – вони приречені на те, щоб перебувати під пильною увагою шанувальників і папараці.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.