Як Камалія виховує своїх дітей, скільки витрачає на навчання і чому з дитинства просуває їх в шоу-бізнес

6-го вересня дочки відомої співачки Камалії Арабелла і Мірабелла святкують 8-й день народження.

Арабелла і Мірабелла – дуже довгоочікувані діти. Співачка не могла завагітніти довгих 10 років і тільки у віці 35 років вона зважилася на ЕКО. Так в 2013 році на світ з’явилися 2 дівчинки, яких назвали незвичайними, але дуже гарними іменами.

Камалія з чоловіком і дітьми на премії YUNA-2021
Камалія з чоловіком і дітьми

Камалія і її чоловік Мохаммад Захур душі не чаять в маленьких спадкоємицях. Батьки хочуть дати дівчаткам кращу освіту і розвивати їх в різних напрямках. На це Камалія і Захур не шкодують ніяких коштів.

Арабелла і Мірабелла вчаться в одній з кращих приватних шкіл Києва – Міжнародної британській школі. Навчання в школі проходить повністю англійською мовою. Вартість року навчання – 20-25 тисяч доларів за кожну дитину.

Камалія з дочками і чоловіком
Камалія з дочками і чоловіком

Крім того, дівчатка щодня ходять на різноманітні гуртки, де розвиваються в різних напрямках. Так, нещодавно Камалія розповіла, що Арабелла і Мірабелла 2 рази на тиждень займаються музикою, 2 рази на тиждень кінним спортом, 4-5 разів на тиждень гімнастикою і в неділю – плаванням.

До слова, діти Камалії вже не один раз з’являлися на великій сцені. Так, Арабелла і Мірабелла брали участь в модних показах, знімалися для глянцевих журналів і навіть виступали на одній сцені зі своєю мамою.

Камалія з дочками
Камалія з дочками на одній сцені

Судячи з усього, Камалія вже з дитинства привчає доньок до сцени і в майбутньому їм світить кар’єра в шоу-бізнесі.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.