Як дочка Ані Лорак Софія росте без батька і заради кого хоче піти по маминих стопах?

Ані Лорак - українська і російська співачка. Були часи, коли суперзірка жила на дві країни, проте в останні роки вона остаточно оселилася в Москві, де живе з донькою.

Лорак там працює, її дочка ходить в школу, прямо таки сімейна ідилія. Але як співачка виховує дочку без батька? Чи всі добре у відносинах Ані і Соні? Чи дозволяє Лорак бачиться з дочкою чоловіка-зрадника Мурату Налчаджиоглу?

Софія Муратовна Налчаджиоглу – десятирічна дочка турка Мурата Налчаджиоглу і українки Кароліни куека. Дівчинці випав щасливий квиток – вона народилася в заможній родині, і з самого дитинства була оповита ласкою і турботою.

Хоча практично відразу після пологів співачка відправилася в гастрольний тур.

Ані Лорак в золотій сукні на концерті в Одесі
Ані Лорак співає на своєму концерті

Ось тільки міцна сім’я проіснувала недовго. У 2018 році, поки мама виступала з концертами по всій Україні та ближньому зарубіжжю, а тато залишився з донькою на господарстві, займався він зовсім не домашніми справами. Мурата застукали в столичному клубі в обіймах невідомої блондинки.

З тих пір світ Ані Лорак звалився, а маленька Соня, залишившись з мамою, відчула що це таке – життя в неповній сім’ї.

Однак батька Соні замінив в повній мірі Філіп Бедросович Кіркоров, її зоряний хресний тато, який не пропускає жодної можливості зустрітися з хрещеницею.

Ані Лорак і Філіп Кіркоров
Ані Лорак і Філіп Кіркоров – близькі друзі

Філіп і Ані дійсно здружилися, і відзначають всі свята разом.

На відміну від багатьох зіркових батьків, співачка Ані Лорак намагається не показувати дочка стороннім і не поширюватися про те, чим дівчинка займається. Але взимку 2016- го артистка все ж поділилася з інтернет-користувачами відео з першими кроками своєї дочки на сцені: Софія заспівала мамину пісню під час американських гастролей. Шанувальники прийшли в захват, зробивши висновок, що дочка Лорак зростає талановитої і не лякається публіки.

У 2020 році Софія з’явилася в кліпі Ані Лорак “Твоєї улюбленої “. Це був дебют Соні в знімальному справі. Ані розповіла – дочка сама проявила ініціативу, і їй дуже сподобалося, тому не виключено, що в перспективі вона піде по стопах мами, і на сцені запалиться зірка Соня Лорак.

Крім творчої діяльності, Соня ще й добре вчиться. Нещодавно зоряна мама особисто відвела спадкоємицю на лінійку.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.