Настя Каменських травмувалася під час виступу в Туреччині (Фото)

Настя Каменських показала фото травмованої руки в своєму Інстаграм-блозі.

Настя Каменських – одна з найвідоміших і популярних співачок в Україні. Вона 10 була учасницею групи “Потап і Настя” і стала улюбленицею мільйонів. У 2018 році дует взяв паузу і Настя Каменських почала сольну кар’єру.

Настя Каменських
Настя Каменських – одна з найвідоміших співачок України

Зараз співачка виступає під псевдонімом “NK” і її сольний проект став не менш популярний, ніж група “Потап і Настя”. Чоловік Каменських Олексій Потапенко зізнається, що зараз його дружина більш популярна, ніж він. У Насті більше концертів і заробляти вона стала більше свого чоловіка.

Так, нещодавно артистка влаштувала гастрольний тур по містах України. А зараз співачка вирушила з концертом до Туреччини.

Нещодавно артистка повідомила, що під час концерту в Туреччині вона травмувалася. Настя опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз фото руки зі слідами удару.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Я дуже пристрасна. Сьогодні розбила руку мікрофоном. Випадково “, – підписала знімок Каменських.

До слова, нещодавно співачка зізналася, що знову набрала зайву вагу після багатьох років схуднення. Причиною набору ваги став стрес, який був викликаний смертю батька.

Настя зізнається, вона звикла “заїдати” горе. Тільки через півроку після втрати близької людини, вона знову взяла себе в руки.

Більше про особисте і творче життя Насті Каменських дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.