Алла Пугачова змінила колір волосся і тепер виглядає як ровесниця чоловіка

Аллі Борисівні зараз 72. Але виглядає вона куди молодше. У цьому допомогли не тільки пластичні операції, зроблені раніше.

Алла Пугачова – зірка, яка зараз тішиться лаврами популярності після бурхливої кар’єри часів молодості. Зараз Примадонна Російської естради не зовсім абстрагувалися від масових заходів, але з’являється на них рідко. Тому її поява вважається справжньою подією і широко обговорюється в пресі.

8 вересня зірки вітчизняного шоу-бізнесу відвідали прем’єру серіалу “Вертинський “

На захід зібралися режисер Федір Бондарчук і його молода дружина Пауліна Андрєєва, акула шоу-бізнесу Ксенія Собчак в компанії своєї знімальної групи та інші.

Серед гостей були Максим Галкін і його дружина Алла Пугачова.

Відзначається, що перед такою важливою подією Алла Пугачова злегка змінила імідж – перефарбувала волосся в білий колір. Раніше у неї був блонд, схильний до теплого русявого.

Примадонну фанати і колеги, безумовно, дізналися, проте все в один голос відзначили – в новому образі вона виглядає значно молодшою. Майже як ровесниця свого молодого чоловіка Максима Галкіна.

Пауліна Андрєєва, Федір Бондарчук, Алла Пугачова і Максим Галкін 8 вересня 2021 року
Пауліна Андрєєва, Федір Бондарчук, Алла Пугачова і Максим Галкін 8 вересня 2021 року

Для прем’єри Примадонна вибрала брючний костюм, який доповнила чорної блузою. На думку фанатів, Алла Борисівна буквально світилася від щастя поруч з чоловіком.

Крім того, після виходу Алли Борисівни в світло фФанати тут же почали обговорювати і те, що Примадонна ще більше схудла.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.