Аліна Гросу зізналася, коли народить дитину від Полянського: “Хочу багато дітей”

Аліна Гросу зізналася, що планувала народити дітей до 25 років, але не склалося.

Аліна Гросу – відома українська співачка і актриса, яка блищить на сцені з 4-х років. У дитинстві вона була забавною і смішною дівчинкою з кучериками, а зараз – це яскрава блондинка з провокаційними піснями і бурхливим особистим життям. Саме особисте життя Аліни Гросу цікавить публіку навіть більше, ніж її творчість. Адже в 26 років співачка встигла вийти заміж, розлучитися і закрутити роман зі старшим на 15 років чоловіком.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Новим коханим Гросу став російський актор Роман Полянський. Зараз дівчина зізнається, що почала з ним зустрічатися буквально відразу після розлучення з першим чоловіком. Вони вже рік живуть разом, але про весілля поки не думають, адже в обох за плечима гіркий досвід розлучень.

Нещодавно, відповідаючи на запитання підписників в Інстаграм, Аліна Гросу зізналася, що мріє народити багато дітей. Раніше вона планувала обзавестися потомством до 25 років, але не склалося. Зараз у неї в планах народити дитину до 30.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Гросу

“Думаю, що багато дівчат планують народити до 30-ти. Хоча, раніше я планувала народити до 25-ти, але коли мені виповнилося 25, я зрозуміла, що ще не готова. Коли Бог дасть, тоді й пику. Я хочу дуже багато дітей “, – зізналася Аліна.

До слова, новий коханий Аліни Гросу Роман Полянський багато років був одружений. У нього є дочка від першого шлюбу – 10-річна Марфа. Заради української красуні чоловік переїхав з Росії в Україну.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.