Красуня Ольга Сумська зізналася, що її труїли в дитинстві: була гидким каченям

Дивлячись зараз на актрису Ольгу Сумську, яка в свої 50 дасть фору молоденьким моделям, складно повірити, що у неї були комплекси зовнішності.

Однак, як розповіла зірка театру і кіно в своєму інтерв’ю програмі “ЖВЛ “, в школі її дійсно труїли через зовнішність. Дівчинка була нічим не примітна, до того ж і носила окуляри.

“Ось якраз тут я і була гидким каченям (показує на свою рідну школу Ольга Сумська, – прим. Ред). Тут діти могли мене називати різними неприємними словами, скажімо, чотириокого, батискаф, парта з окулярами, тому що я носила окуляри “,

– розповідає в інтерв’ю Ольга Сумська.

Ольга Сумська в ролі Роксолани
Ольга Сумська в ролі Роксолани в молодості

Та й модницею майбутня актриса також не була – одягалася в те, що є, а були тільки старі речі старшої сестри.

“Я зазвичай доношувала речі своєї старшої сестри “,

– розповідає Ольга Сумська.

Відзначимо, сама Ольга родом із Запоріжжя. Саме в цьому місті Ольга провела 14 років свого життя. Незважаючи на все, з дитинства Ольга і її сестра Наталя були дуже близькими, чого не скажеш про їх життя зараз. Сестри давно не спілкуються і дуже один від одного віддалилися.

“Ну, як-то професія або життя диктують свій ритм. Звичайно, потрібно бачитися частіше .. Не знаю, чи є образи. Особисто у мене образ немає. Хотілося б якось зустрітися, зайвий раз обійняти “,

– зізнається телезірка Ольга Сумська.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Раніше сестра Ольги Наталія коментувала, що їй не дуже подобається надмерная публічність її сестри, і саме тому вони перестали спілкуватися. Можливо, це лише виправдання, щоб не видавати реальної причини непорозумінь між сестрами Сумська.

Ювілей Ольги Сумської: чому символ краси українського кіно вважала себе гидким каченям

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?