Співачка Валерія – майже банкрут: продає квартиру через брак грошей

Навіть у багатих і знаменитих бувають фінансові питання. Наприклад, зараз Валерія змушена терміново виставити на продаж свою нерухомість.

Зокрема, у відкритих джерелах пишуть, що дружина Йосипа Пригожина виставила на продаж свою квартиру за шалені гроші. У мережі тут же почали ходити чутки про те, що Валерія і Пригожин – мало не на межі банкрутства, тому і продають свої апартаменти, але як виявилося, причина зовсім не в цьому.

Валерія продає квартиру: всі подробиці і причина продажу

Виконавиця пісні “Годинки ” і її чоловік Йосип Пригожин вирішили обміняти квартиру на виконання своєї мрії.

Валерія
Валерія

Пара ще рік тому в розпал пандемії зайнялася пошуком ідеального заміського житла. Однак знайти відповідний за вартістю варіант виявилося дуже складно.

Подружжя переглянули вже десятки варіантів. Поки що їм сподобався тільки один будинок, але господарі виставили надзвичайний цінник.

Виявилося, що Валерія з чоловіком просто не можуть дозволити собі таку дорогу покупку. Брати кредит в їх ситуації було б нерозумно, адже тоді вони б сильно переплатили за будинок.

Як виявилося, єдиний вихід із ситуації – це продаж квартири. Тепер її планують продати за 800 мільйонів рублів, а виручені гроші вкласти в майбутній будинок.

Співачка планує, що у неї ще й залишиться трохи грошей, щоб зробити ремонт.

Йосип Пригожин і Валерія
Йосип Пригожин і Валерія

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.