“Тут Клавочці 2 рочки”: Орбакайте показала архівне відео з донькою

Клавдія Земцова - єдина дочка Христини Орбакайте. Також у неї є два сини - Микита Пресняков і Дені Байсаров.

Коли народилася Клава, Орбакайте була у нестямі від щастя. По-перше, вона могла повноцінно приділяти увагу вихованню своєї дочки, так як вже відбулася як артистка, і їй не потрібно було пропадати на гастролях, щоб прогодувати сім’ю. Та й бізнесмен Михайло Земцов дуже допомагав у поліпшенні матеріального стану. Тому мама змогла цілком і повністю зануритися в турботу про дочку.

По-друге, Кристина, як і будь-яка жінка, після народження двох синів хотіла б виховати дочку – передати їй свої жіночі знання, досвід, фішки.

По-третє, Клавдія і правда видалася чудний дівчинкою – всебічно розвивається, красуня і розумниця. Справжня гордість мами. Тому Крістіна Орбакайте неймовірно радіє її досягненням, які примножуються день у день.

Крістіна Орбакайте показала відео з домашнього архіву, на якому Клаве 2 рочки

Природно, Крістіна багато фотографувала свою дочку і знімала на відео. Наприклад, коли дівчинці було два роки, Крістіна попросила її показати, як вона грає на уявній балалайці.

Маленька харизматична дівчинка мило посміхається в камеру.

У коментарях смайлик у вигляді сердечка залишила зоряна бабуся Алла Борисівна Пугачова.

У коментарях пишуть, що вона “пухляш “, а ще – дуже мила і харизматична.

Зараз дівчинці вже дев’ять років, і чим старше вона стає, тим більше нагадує маму. Однак і від тата Михайла Земцова їй передалося багато рис.

Клавдія Земцова і Алла Пугачова
Клавдія Земцова і Алла Пугачова

Ким в майбутньому буде Клава, і чи планує дівчинка зв’язати своє життя з шоу-бізнесом – поки невідомо.

На все літо вона вирушила до бабусі Аллі, яка із задоволенням вчила дівчинку співати і грати на піаніно. Тому не виключено, що у дитини з такої творчої родини будуть схильності розвивати себе в цьому напрямку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.