Мама на небі: як живе єдиний син Жанни Фріске і чому у нього були проблеми з батьком (відео)

Жанна Фріске - співачка, яку любила вся країна. Її не стало у віці сорока років через рак.

Про свою важку хворобу Жанна дізналася під час першої, але пізньої вагітності і довгий час тримала її в строгому секреті.

Фріске все рідше стала з’являтися на публіці, проте через деякий час близькі співачки зробили офіційну заяву, в якій йшлося, що Жанна хвора на рак. На лікування співачки було зібрано понад 66 мільйонів рублів, однак перемогти пухлина головного мозку так і не вдалося. Фріске померла 15 червня 2015 року у власному будинку. У неї залишився син Платон, який відправився на виховання до батька. Як Дмитро Шепелєв відноситься до сина від Жанни, і не перестав любити його менше після того, як у нього з’явилася нова любов, нова сім’я і новий син?

Свого першого і єдиного сина Жанна назвала Платон. Прізвище дала батька – Шепелев. Незважаючи на юний вік, в біографії Платона Шепелєва було чимало складних моментів. Він рано втратив матір і залишився під опікою батька, який постарався захистити його від зайвої уваги публіки.

Фактично з родичів у маленького Платона після втрати мами залишилися батько Дмитро Шепелєв, і бабуся з дідусем по маминій лінії – Володимир і Ольга Фріске-Копилові. Здавалося б, горе згуртовує, але дитини родичі поділити не змогли.

У великому будинку, де повинна була жити Жанна, зараз живе її батько. По двору розкидані машинки, але ними вже давно ніхто не грає.

Батько Жанни Володимир Копилов
Батько Жанни Володимир Копилов

Дмитро Шепелєв запевнять – своєї провини в тому, що ховає онука від дідуся – не бачить.

Публіка переживала за Платона, адже убитий горем батько може вселяти різні депресивні думки в голову дитині. Навіть якщо це і не так, то діти дуже тонко відчувають настрій своїх батьків, і маленький Платон міг ще більше переживати через втрату мами і відсутності контакту з батьком.

Син Жанни Фріске Платон
Син Жанни Фріске Платон

Однак, як виявилося, у Шепелєва все не так вже й погано. Кілька років тому він зустрів свою нову любов, з якою буквально розцвів на очах – звуть її Катерина Тулупова.

Телеведучий познайомився з майбутньою обраницею в дитячому саду, куди вони обидва привели своїх спадкоємців: телезірка – сина Платона, а дизайнер інтер’єру Катя – дочка Ладу. Пара довго приховувала свої відносини і ніяк не коментувала домисли, які ходили в ЗМІ.

Але по Дмитру і так видно, що саме Катерина повернула його до життя і допомогла налагодити контакт з єдиним сином.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.