Співачка Макsим вперше показала шрами після хвороби: нарахувала 9 штук

Лікування співачки Максим ще не закінчено, проте їй вже значно краще. В інтерв'ю Ксенії Собчак дівчина зізналася, що у неї з'явилося безліч шрамів.

Ксенія Собчак – перша журналістка, якій співачка Марина Максимова (Абросимова) дала інтерв’ю після одужання. Виконавиця пісні “Чи знаєш ти ” зустріла журналістку на порозі в коротенькому платті і на підборах. Навіть в такому сліпучому вигляді в очі в першу чергу кидалися тоненькі ніжки зірки. За час коми вона втратила дуже багато у вазі. На даний момент її вага становить 43-44 кг.

Після реанімації та апарату ШВЛ у Максим залишилося безліч шрамів

Тепер вони будуть нагадувати співачці про те непростий період, коли вона опинилася на межі між життям і смертю.

“У мене трубка стояла від стегна, проходила через серце і виходила через шию. Взагалі 9 шрамів я на собі нарахувала. Ну, нічого не поробиш “, – показує Максим журналістам свої шрами.

Співачка Максим показала шрами після реанімації
Співачка Максим показала шрами після реанімації
Співачка Максим показала шрами після реанімації
Співачка Максим показала шрами після реанімації

Співачка скаржиться – ще повністю не відновилася. Дихати важко, а на ногах іноді варто дуже невпевнено.

“Поки легені не відновилися. Вони були пошкоджені майже на 100%. Точніше на 95%. Тому поки нереально їх повністю відновити “, – говорить Максим.

Максим робить дихальну гімнастику
Максим робить дихальну гімнастику

Лікар Денис Павлов з 52-ї лікарні, до якого надійшла Макsим після концерту в Казані, зізнається – не відразу дізнався артистку. Йому сказали про те, що вона зірка всеросійського рівня, через добу після надходження її до відділення.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.