13 років разом: Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов відзначають “мереживну весілля”

14 вересня актриса Анастасія Заворотнюк відзначає зі своїм чоловіком Петром Чернишовим 13 років шлюбу. З цього приводу зірки ніяк не висловився публічно.

Звичайно, це пов’язано з тим, що Настя вже близько двох років не з’являється в ефірі через хворобу. Однак шанувальники вірять, що в такий важливий друг для друга день пара разом, і вони мають можливість відсвяткувати цю подію.

Слід зазначити, що “результатом ” їх любові стала маленька дівчинка Міла Чернишова.

Раніше на нашому Ютуб-каналі ми дізнавалися правду – з ким же знаходиться дворічна Міла, поки її мама тяжко хвора, і проходить складний курс лікування. Дивіться наше відео, а також інші сюжети на важливі теми про популярних зірок.

“А мама буде жити? “: З ким зараз дворічна дочка Анастасії Заворотнюк і що з нею?

Багато Інстаграм-профілі привітали Анастасію та її чоловіка Петра з такою важливою подією – тринадцятої річниці весілля. Фанати щиро бажають, щоб наступна річниця пройшла відкрито, і з новиною про те, що Настя повністю здорова.

Ось що пишуть шанувальники:

  • Гарна пара! Здоров’я і довгих років життя Насті
  • Бажаємо щастя і повного одужання !!!!
  • Обожнюю, Одужуйте
  • Дитина вже напевно підріс

Відзначимо, що єдиним каналом офіційної інформації про Настю зараз є її старша дочка Анна Стрюкова. Однак після новин про погіршення самопочуття “моєї прекрасної няні ” Анна строго заявила – відповідати на питання про матір не буде. Хоча при інших обставинах натякала, що її мама хвора, але жива. Сім’я чекає її одужання.

Схожі статті

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.