Дружина Холостяка Добриніна потрапила з немовлям в ДТП: подробиці

Дружина Микити Добриніна Даша Квіткова зачепила чужу машину.

За життям героїв романтичного шоу “Холостяк” Микитою Добриніним і Дашою Квіткова спостерігають мільйони людей в соціальних мережах. У своїх Інстаграм-блогах подружжя не тільки публікують свіжі фото, а й показують моменти з життя та розповідають про особисте.

Так, 14 вересня Даша Квіткова записала в своєму Інстаграм-блозі відео, в якому розповіла про неприємності, яка трапилася з нею на дорозі. За словами дівчини, вона разом зі своїм 2-місячним сином їхали в поліклініку. Дитина дуже вередувала і дівчина випадково зачепила дзеркалом машини інший автомобіль.

“У дитини сьогодні не було настрою їхати в автокріслі. Він постійно вередував. Я навіть зупинялася два рази, думала, що він голодний і хотіла його нагодувати. За підсумком, коли мені залишалося буквально дві хвилини до місця призначення, я їхала по вузькій вулиці, трошки не розрахувала і своїм дзеркалом зачепила машину “, – розповіла Даша.

Скріншот Інстаграм-сторіз Даші Квіткова

За словами дружини Добриніна, володів автомобіля, якого вона зачепила, побачивши малюка, що плаче в машині сказав, що не має до неї претензій.

Однак дівчина зізнається, вона сильно перелякалася і розридалася прям на місці ДТП.

Нагадаємо, Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками в липні цього року. У них народився довгоочікуваний хлопчик, якого назвали гордим ім’ям Лев.

Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином
Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.