Алла Пугачова відповіла на звинувачення солістки групи “Міраж” Наталії Гулькіної: “Не брешіть і будете здоровіші”

Екс-солістка групи "Міраж" звинуватила Примадонну в тому, що вона нібито руйнувала кар'єри "неугодних" їй музикантів.

В інтерв’ю Олені Ханзі на її YouTube-каналі колишня солістка групи “Міраж ” Наталія Гулькіна розповіла про роль, яку нібито грала Алла Пугачова для артистів. За версією співачки, Примадонна була таким собі “сірим кардиналом” вітчизняного шоу-бізнесу і практично вершила долі музикантів і одним дзвінком могла зруйнувати їх кар’єру.

Таку заяву артистки дуже образила сім’ю Алли Пугачової.

Чоловік Примадонни Максим Галкін записав у своєму Інстаграм-блозі відео, де заявив, що слова Гулькіна – брехня. Галкін вважає, що колишня солістка групи “Міраж” таким чином просто вирішила нагадати про себе.

Слідом за Галкіним свою думку висловила Пугачова. Алла Борисівна опублікувала в своєму Інстаграм-блозі пост, де дала відповідь Гулькіна.

“Люди, люди, люди! Нічого зі мною не зробити Вам. Я давно не вірю злим словами. Не брешіть і будете здоровіше. БОГ вам суддя. Дякую газеті МК і особисто Артуру Гаспаряном за правду “, – написала артистка.

До слова, відомий журналіст Артур Гаспарян написав статтю на підтримку Примадонни, де встав на захист легендарної співачки.

Варто зазначити, що користувачі Мережі теж встали на захист Алли Борисівни. У коментарях фоловерів пишуть, що не сумніваються в тому, що артистку просто обмовили.

“Алла Борисівна, ми і не сумнівалися в тому, що це чергова безглузда брехня “, “Всі хто говорить негатив, вони навіть не гідні Вашої уваги! “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.