Співачка Макsим вперше показала свої фото після виписки з лікарні

Як відомо, в серпні співачку Марину Абросимова (Максимову), яка відома під псевдонімом Макsим буквально повернули до життя і виписали з лікарні.

Довгий час вона перебувала в стані медикаментозного сну після сильного ураження легень. Тести на Ковід були негативними, однак пізніше лікарі з’ясували – це все ж був вірус, який мутував і опустився в легені. Забрали співачку до лікарні прямо з концерту в Казані. В інтерв’ю Ксенії Собчак Максим розповіла – самого концерту в Казані вона не пам’ятає. Мовляв, з того часу у неї провал в пам’яті.

Поки лікарі пояснюють часткову амнезію тільки тим, що Ковід – ще не досліджений вірус, і наслідки можуть бути дуже різними. Особистий лікар Максим розповів – у неї зафіксували все ускладнення, які тільки могли були бути.

13 серпня 38-річна Марина Абросимова, більш відома під сценічним псевдонімом МакSим, була виписана з лікарні

На даний момент артистка продовжує відновлюватися вдома і не поспішаючи повертається до звичного стилю життя.

Тільки зараз автор і виконавиця хіта “Чи знаєш ти ” вперше після виписки опублікувала своє свіже фото в мікроблозі соціальної мережі Інстаграм. До цього артистка ділилася тільки архівними кадрами, а також показувала подарунки, які отримала від небайдужих до її ситуації друзів і колег по сцені. Однак на цей раз на знімку позує сама артистка. Співачка опублікувала два зворушливих кадру, на яких проводить час з однієї зі своїх дочок. Зірка ніяк не прокоментувала фото.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.