Віру Брежневу, яка заспівала наживо, освистали після концерту: “Голосу нуль”

Глядачі вважають, що Віра Брежнєва не має ні слуху, ні голосу.

Віра Брежнєва блищить на сцені вже 20 років, проте публіка досі сумнівається в її вокальних даних.

Почалася кар’єра Брежнєвої з групи “ВІА Гра”. Саме участь у цій знаменитій групі зробило Віру по-справжньому знаменитою. Можна сказати, що Віра дивом потрапила до складу “ВІА Гри”. Раніше продюсер групи Костянтин Меладзе розповідав, що взяв Віру не через голос, а через яскраву зовнішность і харизму. За словами продюсера, коли вони взяли Віру в групу, вона не вміла ні співати, ні танцювати. Працювати треба було і з промовою дівчата. Брежнєва виросла в маленькому українському містечку і говорила суржиком.

Брежнєва в складі групи ВІА Гра
Брежнєва в складі групи ВІА Гра

Зараз же Віра стала дружиною того самого продюсера Костянтина Меладзе і вже давно розвиває свою сольну кар’єру. Меладзе продовжує продюсувати дружину і писати для неї пісні. Однак публіка досі критикує вокальні дані співачки.

Так, нещодавно в Мережі з’явилося коротке відео з виступу Віри Брежнєвої. Артистка часто співає під фонограму, але в цьому випадку вона співала наживо.

У коментарях користувачі Мережі розкритикували Віру Брежнєву, зазначивши, що у неї немає голосу.

“Цвірінькає, голосу нуль”, “Капец співуча. Голос то де? “,” Займіться вокалом з педагогом. Адже соромно має бути. Так, виглядаєш чудово, за цим стежиш, але а як щодо співу ?! “,” Голосу немає, нібито Бузова, вони на одному рівні. Негарна дівчина. Родзинки немає. “, – пишуть коментатори.

 ""

Коментарі фоловерів

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.