Ображена Віра Брежнєва відреагувала на слова про те, що вона не вміє співати: “Ви тримайтеся”

Співачка Віра Брежнєва ніколи не могла похвалитися сильними вокальними даними і отримувала багато критики на свою адресу.

Віра Брежнєва на великій сцені вже 20 років. Її зірка загорілася, коли вона потрапила до складу групи “ВІА Гра”. І хоч вона була не самою голосистою в групі, однак Віра приковувала до себе погляд мільйонів чоловіків. Продюсер групи, а тепер і чоловік Брежнєвої Костянтин Меладзе ніколи не приховував, що взяв Віру в “ВІА Гру” за її яскраву зовнішність і харизму, але ніяк не за голос. Продюсер не приховує, спочатку молода виконавиця зовсім не вміла співати.

Віра Брежнєва здалася без макіяжу
Віра Брежнєва

Брежнєва вже багато років будує сольну кар’єру, вона гастролює з концертами, випускає нові пісні та кліпи, однак у публіки до сих пір є питання до вокальним даним співачки. Віру постійно критикують за те, що у неї немає голосу. Співачка зазвичай ніяк не реагує на ці слова, але в цей раз Віра зробила виняток.

Так, 17 вересня Віра Брежнєва опублікувала в своєму Інстаграм-блозі невелике відео з її недавнього концерту. Користувачі Мережі тут же почали його коментувати і один і фоловерів залишив вкрай негативний коментар.

“У Вірочки немає ні голосу, рухається огидно, що вона робить на сцені велике питання! Ще смішніше, коли вона в журі з танців …. це взагалі жах! “, – написали під відео.

Віра Брежнєва вирішила відповісти на цей коментар.

“Знову загострення. Але ви тримайтеся там”, – відповіла з сарказмом Віра Брежнєва.

В
Віра Брежнєва відповіла на критику Хейтерів

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.