Діти Пугачової і Галкіна відзначають день народження: як їх привітали батьки (відео)

З самого ранку 18 вересня Максим і Алла привітали своїх чарівних двійнят з восьмиріччям.

Правда, нічого не подарували, сказали – купувати подарунки будуть днем. Але презентували красивий торт з вісьмома свічками. Діти також привітали один одного, розповіли віршики і обмінялися подарунками.

Гаррі сам змайстрував плакат із загальних фотографій з Лізою, і подрали сестричці квіточки. А Єлизавета власними руками зробила листівку для брата. Не обійшлося і без подарунків батькам – двійнята з самого ранку привітали своїх маму і тата. Загалом, дзвінкий сміх в цьому маєтку доноситься з самого ранку.

18 вересня 2021 роки дітям Алли Пугачової і Максима Галкіна Лізі і Гаррі виповнилося по вісім років. Незважаючи на те, що виносила і народила двійнят сурогатна мати, біологічними батьками все ж є Примадонна і її молоденький чоловік-пародист, адже саме вони стали донорами біоматеріалів. Алла свою яйцеклітину заморозила ще в нульових. Але навіть той факт, що народила дітей стороння жінка, не варто між дорослими і малюками – Алла і Максим обожнюють своїх спадкоємців.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.