Святослав Вакарчук вперше прокоментував народження сина: чому артист довгий час приховував факт батьківства?

46-річний Святослав Вакарчук зовсім недавно став батьком в перший раз. Однак ім'я матері дитини та інші деталі артист замовчує.

25 серпня в Мережі з’явилася інформація, що відомий український артист і політик Святослав Вакарчук вперше став батьком. При цьому було відомо, що дитина народилася пару місяців назад і весь цей час Вакарчук приховував факт батьківства. Тоді не сам Святослав, а прес-служба “Океану Ельзи” підтвердила цю інформацію. Стало відомо, що у Вакарчука народився син, якого назвали Іваном. Інші деталі народження первістка артиста замовчувалися.

Тоді в українських ЗМІ з’явилася інформація, що матір’ю дитини Вакарчука ймовірно є 39-річна Євгенія Яцута – продюсер ПРОДАКШНУ “Radioaktive Film”, вона займається зйомкою фільмів і кліпів, в тому числі і для групи “Океан Ельзи”.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута – ймовірна мати дитини Вакарчука

За непідтвердженою інформацією Євгена і Святослав складаються у відносинах близько року. Жінка має дочку від попередніх відносини. У цьому році її бачили вагітною.

Однак сам співак цю інформацію не підтвердив і про сина публічно говорити не збирається.

Однак нещодавно артист вперше дав свій коментар з приводу народження сина, повідомляє ТСН .

“В українських сім’ях, як і в багатьох інших сім’ях, батьки намагаються не афішувати своє особисте життя, щоб дати дітям в перший час повноцінно встати на ноги без зайвої уваги. Я дотримуюся цих традицій, думаю, всі українці мене в цьому розуміють “, – прокоментував Святослав Вакарчук.

 

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".