Як виглядала і чим займалася мама Андрія Данилка і чому артист рідко відвідував її за життя

Публіка звикла бачити Вєрку Сердючку разом зі своєю мамою, яку грає Інна Білоконь. А як же виглядала справжня родичка Андрія і де вона жила за життя?

Андрій Данилко народився 2 жовтня 1973 року в Полтаві. Отець Михайло – водій, який помер від важкого онкологічного захворювання в 1980-му, а мати Світлана – маляр. Жінка народилася в 1937 році, від першого шлюбу у неї є дочка, Галина.

Андрій Данилко в дитинстві з мамою
Андрій Данилко в дитинстві з мамою

Доля Світлани була дуже не простою. Після смерті чоловіка жінці довелося одній забезпечувати і ростити двох дітей. Світлана Іванівна працювала в 2-3 зміни, щоб хоч якось піднімати на ноги сина і дочку.

Після того, як Андрій Данилко поїхав підкорювати столицю, його мама переїхала з Полтави в маленьке селище Клименки в Полтавській області. Там жінка прожила до кінця свого життя. Там Світлана Іванівна займалася господарством і городом.

Світлана Іванівна - мама Андрія Данилка
Світлана Іванівна – мама Андрія Данилка

Андрій Данилко не раз пропонував літній мамі переїхати кудись ближче до Києва, проте жінка про це навіть думати не хотіла – їй до душі природа, свіже повітря і спокій.

За словами сусідів Світлани Іванівни, Данилко до матері приїхав, але дуже рідко. Вони згадують про Світлану з теплотою. Вони діляться, що їх 83-річна односельчанка була дуже гостинною і доброю, з повагою ставилася до всіх людей.

До слова, про смерть Світлани Іванівни стало відомо зовсім недавно. Жінка пішла з життя ще рік тому, але артист не повідомив про це ні публіці, ні ЗМІ.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.