Зморшки і обвисла шкіра: Юлія Висоцька сильно постаріла

Телезірка Юлія Висоцька виклала в соціальну мережу фотографію, якою змусила фанатів обговорити її зовнішність уздовж і поперек.

Висоцька славиться тим, що вона веде активний спосіб життя. Юля – блогер, телеведуча кулінарних шоу, мама і дружина. Її яскравості і впевненості в собі можна тільки позаздрити. Ще один предмет для заздрості – це те, що в свої роки Юлія виглядає просто сліпуче. У неї ідеальна струнка фігура. Очевидно, це важливо ще й для того, щоб коханий чоловік Андрій Кончаловський своєчасно звернув увагу і носив на руках. Також Юлія стежить за своїм стилем – кожна її поява на червоній доріжці або світському заході – це привід попрацювати зі стилістами, які підберуть найкращий look для конкретного івенту.

А в своєму Інстаграм-профілі знаменита Юлія Висоцька викладає тільки кращі знімки після обробки через відповідні програми. Але скільки фото не обробляй, все одно зморшки в певний момент стає видно. Так і на крайньому фото Юлії – видно, як шкіра поступово починає опускатися. Але дружина Кончаловського посміхається так, ніби-то її ця проблема зовсім не хвилює.

“Ну що, як вам початок осені? Якщо через похмурого неба і дрібного дощу настрій дало збій, я знаю, що робити. Коли погода надто сильно впливає на наш стан – це точно привід зайнятися собою “, – пише Юлія Висоцька .

На фото телеведуча одягнена в білу майку, білі штани і блакитну джінсовку. У неї розпущене, але накручені волосся, які акуратно покладені так, щоб створити недбалий ефект. На обличчі мінімум косметики.

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.