В Україні хочуть заборонити концерти всіх російських артистів: постарався Кондратюк

Український телеведучий Ігор Кондратюк зареєстрував петицію до президента про заборону в Україні концертів російських виконавців.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбук .

“Сьогодні я створив петицію до Президента України за заборону концертів (гастролей, окремих виступів на фестивалях і корпоративах) російських артистів – громадян країни-агресора. Країни, яка в березні 2014 року окупувала Крим, а пізніше початку гібридну військову агресію. Для мене дико і безчесно, що на восьмому році війни в Україні не заборонено гастролі російських артистів “, – написав Кондратюк у своєму пості.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Телеведучий також нагадав слова Зеленського до його обрання президентом про війну – “бізнес на крові “. Він вважає, що ця фраза описує концерти російських артистів в Україні.

“Як любив говорити нинішній Президент України В. Зеленський – ” бізнес на крові “. Я вимагаю припинити цей бізнес. У світі близько 200 країн. Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї ” русского мира ” ! “- резюмував Кондратюк.

Петиція зареєстрована на сайті президента 21 вересня 2021 року. Для того, щоб ця петиція була розглянута, потрібно, щоб вона зібрала 25 тисяч голів за 3 місяці.

До слова, зараз російська шансоньє Любов Успенська гастролює по містах України з сольним концертом. Раніше Ігор Кондратюк висловив свою думку з цього приводу.

Банальна дурочка – прихильниця вбивці Х ** ла. Яка з * ань в голові керівників Палацу “Україна ” і їх кураторів? – написав Ігор в Facebook.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.