Лорак, Данилко, Брежнєва та інші знаменитості, які росли на межі бідності

Зараз вони багаті, знамениті і можуть собі дозволити буквально все. Однак в дитинстві герої нашої вибірки навіть не могли мріяти про це.

Андрій Данилко

Андрій Данилко, який прославився на весь світ в образі Вєрки Сердючки, народився в бідній родині в селі під Полтавою. Коли майбутньому артистові було всього 7 років, від онкологічного захворювання помер його батько. Мама Андрія Світлана Іванівна була змушена працювати в 2-3 зміни на заводі, щоб забезпечити двох дітей.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Віра Брежнєва

Відома співачка, колишня учасниця групи ВІА Гра народилася в українській глибинці в багатодітній родині. Коли Вірі було 11, її батько потрапив в аварію і став інвалідом. Мати всіма силами намагалася забезпечити сім’ю, але грошей все ж не вистачало. Дівчина вже з ранніх років підробляла нянею і посудомийкою, щоб допомогти родині.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Ані Лорак

Ані Лорак народилася в маленькому українському містечку. Батьки майбутньої артистки розлучилися ще до її народження і дівчинка разом з двома старшими братами жила з мамою. Сім’я проживала дуже бідно, адже однією маминої зарплати на всіх не вистачало. Через злиднів мати Кароліни прийняла рішення віддати дітей в інтернат.

Ані Лорак
Ані Лорак

Анна Седокова

Батьки Анни розлучилися, коли вона була маленькою. Мама одна намагалася забезпечити двох дітей, проте її зарплати на нормальне життя не вистачало. Коли дівчині виповнилося 16 років, вона почала працювати, щоб допомогти своїй родині. Вона працювала ведучою, моделлю і навіть організатором вечірок.

Анна Седокова
Анна Седокова

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.