Де і на кого вчиться старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля: вибрав не творчий шлях

Старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля в цьому році став студентом одного з найпрестижніших університетів Америки.

Відома українська телеведуча Катя Осадча – мама трьох синів. Свого старшого сина Катя народила у віці 19 років. Тоді вона була в шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком. Зараз Іллі вже 18 років. Він абсолютно не публічна людина. Він майже не з’являється в Інстаграм-блозі у своєї мами, не веде соціальні мережі і не ходить на світські заходи.

Катя Осадча зі старшим сином Іллею
Катя Осадча зі старшим сином Іллею

Відомо, що середню освіту Ілля отримував в міжнародній школі Kyiv International School. Це одна з кращих приватних шкіл в країні. Рік навчання тут коштує від 18 тисяч доларів.

Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею на шкільному випускному

В цьому році старший син Осадчої закінчив навчання в школі і став студентом престижного американського університету. Спадкоємець телеведучої вчиться в Мерілендського університету в Коледж-Парку в Америці. Про це повідомила сама Катя Осадча, але не сказала, яку спеціальність вибрав її син. Університет Меріленда входить в число 30 кращих в США. Вартість навчання на бакалавраті для іноземних студентів стартує від 20 тисяч доларів за один рік.

Катя Осадча показала, де вчиться її старший син
Катя Осадча показала, де вчиться її старший син

Нещодавно чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов в ефірі програми “Зірковий шлях ” на каналі “Україна ” вперше розповів, що Ілля вчиться на айтішника. Шоумен додав, що хотів би, щоб після навчання Ілля повернувся на Батьківщину.

Схожі статті

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.