Ігор Ніколаєв з дружиною Юлією Проскуряковою відзначили 11 річницю весілля

Музикант Ігор Ніколаєв, який раніше був чоловіком співачки Наташі Корольової, на даний момент вже 11 років одружений на Юлії Проскуряковою.

Юлія Павлівна Проскурякова – російська поп-співачка і актриса. Їй 39 років, і в свої роки ця жінка виглядає просто сліпуче. У 2015 році вона подарувала чоловікові дочку, яку назвали Веронікою. Природжена краса, чарівність, вміння домовлятися, а також загальна спадкоємиця – ось секрет щасливого і міцного шлюбу Юлі і Ігоря. І сьогодні вони святкують свою річницю, з чим їх вітають фоловерів і близькі друзі.

Ось що в коментарях до публікації пишуть шанувальники:

  • Папік і дочка
  • красива
  • Самі красива пара !!!!! красотуличка !!!!!!
  • Дуже хороша пара, дай Бог їм щастя і здоров’я!
  • Звичайні! Краса – це зовсім до цієї парі не відноситься. І навіщо ставити такі дурні питання?

Історія кохання Ігоря Ніколаєва і Проскуряковою

Закохані познайомилися після одного з концертів Ігоря Ніколаєва. Починала артистка не побоялася підійти до кумира, зумівши прорватися крізь його охорону та інших шанувальниць, щоб поспілкуватися з музикантом. Через деякий час Проскурякова звернулася до Миколаєва за допомогою – Юлія хотіла потрапити на велику сцену, але не розуміла, як це зробити. Тоді композитор запросив її в свій продюсерський центр. Ділові відносини з часом переросли в любовні. Артистку і композитора не збентежила різниця у віці в 22 роки. Зараз Проскурякова і Миколаїв часто виступають разом.

Цікаво, що зі своєю колишньою дружиною Наташею Корольовою Ігор познайомився приблизно також. Вона приїхала на кастинг будучи ще нікому невідомої, в гонитві за власними амбіціями і бажанням блиснути на великій сцені. І ось саме на кастингу між ними зав’язався союз, який потім переріс в любовний. Правда, спільних дітей у пари не було. Вони швидко розійшлися.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.