Фагот зізнався, чому за 12 років не покликав Ольгу Навроцьку заміж

Фагот - відомий український артист, соліст гурту ТНМК (Танок на майдані Конго). Статус завидного нареченого він втратив 12 років тому, коли вступив в стосунки.

Однак зараз, через більш ніж 12 років цивільного шлюбу з дизайнером Ольгою Навроцької, він так і не зробив їй пропозицію? Чому тягне до сих пір і чи планує під вінець покликати свою улюблену жінку?

У своїй відеовізитку “Танці з зірками ” Фагот зізнався, що дуже любить свою дружину Ольгу Навроцької. Однак озираючись назад, і оцінюючи досвід попередніх відносин, таку формальність, як укладання шлюбу, Олег Фагот Михайлюта та Ольга Навроцька зараз не ставлять за головну мету свого життя.

Олег Михайлюта та Ольга Навроцька
Олег Михайлюта та Ольга Навроцька

“Уже багато років моя королева серця – це Ольга Навроцька. Пам’ятаю, 12 років тому я потрапив на день народження Маші Єфросиніної. Завдяки Маші і її запрошення там я познайомився з Олею. Цілком можливо, якби не пішов туди, моє життя склалося б по-іншому. Вона начебто і секс-бомба, а начебто і маленький ніжний дитина, якого хочеться у себе на плечі приголубити “,

– розповідає Фагот.

Олег Михайлюта та Ольга Навроцька
Олег Михайлюта та Ольга Навроцька

“У мене дах і зараз від неї зносить, але я не робив їй пропозицію вийти за мене заміж. Ця пропозиція може все зруйнувати. Так у мене було з моєю першою дружиною і я не хочу більше повторювати цих помилок. Якщо відносини і так працюють , то краще нічого не чіпати “,

– впевнений співак.

У пари немає спільних дітей, і поки невідомо, чи хочуть вони завести своїх спадкоємців. Однак не виключають, що навіть при появі дітей штампа в паспорті у пари не буде.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.