Настя Каменських підсиділа Катю Осадчу і стала телеведучою “Світського життя”

Зовсім недавно беззмінна телеведуча проекту "Світське життя " стала мамою маленького сина Данила.

Поки дитина потребує своїй мамі цілодобово, Катерина зовсім не може їздити на зйомки. Звичайно, телеведуча після пологів вже встигла показати ідеальну фігуру, однак на повноцінний робочий день повертатися поки що не планує. Замість неї працюють інші зірки.

Наприклад, співачка Настя Каменських на цьому тижні відвідала важлива подія і зустріла своїх колег-зірок. Про це стало відомо з інстаграм-аккаунта “Світського життя “.

Настя Каменських відвідала світський захід замість Каті Осадчої: поспілкувалася з колегами і задала кілька незручних запитань

“Зоряна спецрепортерша цього тижня – Настя Каменських. Разом шукали сенсації на National Bloggers Awards – і таки знайшли. Про яке весілля мріє реперша Алена Алена, як знайомиться з дівчатами в інстаграме кулінар Євген Клопотенко і що телеведуча Леся Никитюк подарувала колезі Сергію Притулі на ювілей – всі відповіді вже цієї неділі о 18.30 “,

– сказано в прес-повідомленні телепрограми.

Відзначимо, що минулого тижня журналістом програми був Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофєєвої.

Зараз Каменських вирішила зайняти цю “посаду “. Слід також додати, що “Світське життя ” ніяк не заважає NK вести її звичну діяльність співачки. Коли вона збирається в декрет – поки невідомо. Але навіть зараз, після двох спільних років життя з Потапом вони не наважуються завести своїх спадкоємців.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.