Співачка Максим відразу після важкої хвороби закрутила роман з багатим одруженим чоловіком

Нещодавно до співачки Максим була прикута вся увага. Про неї переживали і хвилювалися, адже артистка опинилася на межі з життям.

Все через Ковіда, який так і не підтвердився за допомогою тесту. Однак лікарі переконані – таке сильне ураження легень було саме через запущеної стадії коронавирусной інфекції. Поки вся країна стежила за станом здоров’я виконавиці хіта “Знаешь ли ты”, Максим боролася не тільки за життя, але і за особисте щастя.

Подейкують, у естрадної співачки з’явився новий коханий чоловік – багатий, щедрий, красивий, проте зовсім не любить публічності та розголосу.

Макsим знову в лікарні
Макsим знову в лікарні

Артистка ще не розповіла як його звуть і за яких обставин вона з ним познайомилася. Також чутки ходять і про те, що той самий багатий мільйонер не вільний. Нібито, він одружений на іншій, але заради МакSим зважився залишити сім’ю.

Макsим дала перше інтерв'ю після коми
Макsим дала перше інтерв’ю після коми

Люди, наближені до співачки МакSим стверджують – зараз у пари цукерково-букетний період. Невідомий багатий чоловік буквально пилинки здуває із зірковою виконавиці. Він обдаровує її подарунками, купив квартиру і машину.

Нагадаємо, що раніше МакSим довгий час була самотня. Навіть незважаючи на те, що вона змушена була виховувати дітей, часом у неї відверто опускалися руки, і та знаходила своє щастя в бокалі зі спиртними напоями.

Зараз стан співачки після перенесеного медикаментозного сну вже значно покращився. Вона проходить реабілітацію в приватній клініці в Підмосков’ї, вже давала велике інтерв’ю Ксенії Собчак в програмі “Обережно, Собчак! “.

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.