День народження Ані Лорак: важка доля, шлях до слави і невдале особисте життя

27 вересня відома співачка Ані Лорак святкує 43-й день народження. Про творче та особисте життя артистки, читай далі в матеріалі.

Успішна і популярна Ані Лорак має дуже непросту долю. Кароліна Куєк (справжнє ім’я Ані Лорак) народилася в маленькому українському містечку. Батьки Лорак розлучилися ще до її народження і дівчинка разом з двома старшими братами жила з мамою. Сім’я проживала дуже бідно, адже однією маминої зарплати на всіх не вистачало. Через злиднів мати Кароліни прийняла рішення віддати дітей в інтернат.

Ані Лорак з мамою і братами в дитинстві
Ані Лорак з мамою і братами в дитинстві

У 13 років Ані Лорак взяла участь у музичному фестивалі “Первоцвіт”. Там вона посіла друге місце і витягнула по-справжньому “золотий квиток”. Співачку зауважив продюсер Юрій Фальоса. Він запропонував Кароліні підписати з ним контракт і бути її музичним продюсером. Мама майбутньої артистки відразу ж погодилася на пропозицію чоловіка, адже це був шанс вирватися з убогості.

Однак Юрій Фальоса бачив в юній дівчині не тільки талант, вона приваблювала його як дівчина. Незважаючи на те, що чоловік був набагато старший, мав дружину і дітей, він закрутив роман з Ані Лорак і почав з нею разом проживати. Роман артистки і Фальоси тривав 8 років. Вони розлучилися, так і не зареєструвавши шлюб офіційно.

Юрій Фалеса і Лорак
Юрій Фалеса і Лорак

Коли Ані Лорак була на піку популярності, вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу відпочинку в Туреччині. Ця була перша щира любов Ані Лорак. Вона була зіркою світового масштабу, а він звичайним працівником готелю. Однак співачка по вуха закохалася в турка і незабаром вийшла за нього заміж. Кароліна і Мурат прожили в шлюбі 10 років. Співачка подарувала чоловікові бізнес – мережа нічних клубів. У шлюбі у них народилася дочка Софія. Однак Мурат не оцінили “старання” своєї дружини і почав їй зраджувати. Після того, як факт зради чоловіка Ані Лорак був оприлюднений в Мережі, співачка вирішила подати на розлучення.

Ані Лорак і Мурат
Ані Лорак і Мурат

Зараз Ані Лорак активно будує свою кар’єру, а про особисте життя вона поки не думає. А ось її колишній чоловік Мурат не так давно зробив пропозицію руки і серця 25-річної красуні.

Більше про особисте і творче життя Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.