На проекті “Холостячка” Злата Огневич перестала носити бюстгальтер

Співачка Злата Огневич не перший місяць перебуває в центрі обговорень. А все через те, що вона пішла на реаліті шоу шукати свою любов.

На початку сезону перед нею постало знайомство з 25 чоловіками, яких вибрали творці проекту. Тепер протягом декількох тижнів вона буде ходити на побачення і намагатися знаходити з ними контакт. Однак одне залишається незмінним – Злата кожен раз буде прощатися з тим, хто, на її думку, не повинен бути її долею.

Кожен раз йдучи на побачення Злата одягається як на подіум. Цікаво, що в своєму Інстаграм-профілі зірка показала ніжний знімок в жовтій сукні, в якому була на одному з випусків проекту.

Складно не помітити, що під цим елегантним і дуже легким вечірньою сукнею у неї зовсім немає нижньої білизни.

Шанувальники звернули на це увагу, мовляв, з приходом в шоу Злата стала бути більше відвертої з публікою.

Також на знімку видно, що зірка дивиться вдалину повз камери закоханими очима. Це говорить про те, що ризик зустріти свою любов саме на реаліті проект телеканалу СТБ дуже великий. І немає гарантії, що вже, на самому початку сезону, Огневич не визначила для себе з ким же вона буде.

Нагадаємо, що співачка Злата Огневич – успішна і затребувана. Однак порядок в особистому житті навести не може вже багато років.

У неї було кілька чоловіків, але з усіма вона розлучалася практично з однієї причини – чоловікам було дуже складно змиритися з тим, що Злата постійно на зйомках і у неї практично немає вихідних. Зараз вона нічого не змінила в своєму житті, але має на меті – знайти молоду людину, яка буде з нею на одній хвилі.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.