Син Крістіни Орбакайте розповів скільки заробляє

Співачка Крістіна Орбакайте - мама двох синів і однієї дочки. Якщо Клава ще маленька, то її старші брати Микита і Дені дорослі і самостійні.

Микита Пресняков не раз говорив, що він хотів би вести свої сімейні справи окремо від родичів. Це пов’язано з тим, що його досягнення весь час приписували іменитим батькам. Мовляв, там бабуся допомогла, тут мама підтримала, там тато пропхав. Але насправді Микита Пресняков з юних років сам себе розвивав.

Його молодший брат Дені Байсаров надивився на родича, і зрозумів – теж хоче бути самостійним і незалежним. Тому вирішив уже працювати над тим, щоб заробити на “красиве життя ” і підняти власний капітал.

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова повинні пишатися тим, які самостійні у них діти і внуки

Дені Байсаров недавно повернувся з навчання в Англії. Там він провів останні кілька років, і, як кажуть, набрався розуму.

Крістіна Орбакайте і Дені Байсаров
Крістіна Орбакайте і Дені Байсаров

Після повернення на батьківщину у нього з’явилося чимало творчих планів, які він кинувся реалізовувати.

Не так давно Дені Байсаров розповів журналістам про те, чим він займається і який гонорар йому платять за роботу. Він займається зйомкою. Кар’єру почав відносно недавно, тому поки що величезного портфоліо у нього немає. Однак плани перспективні, а цілі і бажання – досить серйозні.

Також Байсаров розповів, що за роботу бере погодинну оплату.

“Від цього багато що залежить. Беру 4-5 тисяч рублів на годину. Фірма поки не глобальна. Але треба з чогось починати “, – розповів Дені в шоу “Ти не повіриш ” на НТВ.

Поки що він живе з мамою, тому повністю утримувати себе не потрібно. Однак цілком вистачає, щоб зводити свою дівчину кудись, одягнутися і на “кишенькові витрати “.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.