“Моя нескінченність “: Катя Репяхова показала двох найулюбленіших чоловіків у своєму житті

Дружина Віктора Павлика до сих пір не зважилася показати обличчя свого сина Михайла, проте зі спини багато фотографій викладає в мережу.

Нещодавно вона зі своїм чоловіком і спадкоємцем вирушила на прогулянку в пошуках останніх теплих днів осені. Там Катерина зробила щасливу фотографію Віктора Павлика з сином Михайлом Вікторовичем. В описі до фотографії дружина музиканта була небагатослівна: “Моя нескінченність “.

Шанувальники дуже люблять такі атмосферні і душевні фотографії дружини Віктора, тому залишили їй багато лайків і позитивних коментарів.

Ось що пишуть під фото Катерини Павлик:

  • “А ти моя вічність, мій знак нескінченність “. Згадаю рядки з пісні Т. Кароль
  • Принадність, який Віктор Франкович щасливий
  • щастя Вам

Нагадаємо, Катерина Репяхова стала мамою первістка в червні 2021 року. Це був бажаний і довгожданий дитина в подружній парі.

Навіть не дивлячись на їх велику різницю у віці (понад 27 років), у них чудово виходить ладнати один з одним, розуміти один одного і виховувати дитину.

Наприклад, ім’я Михайлу придумала мама Катя. Вона з дитинства любить це ім’я, тому сина завжди хотіла так назвати. А ось на хрестинах сина наполіг батько – Катя не хотіла, але пішла на поступки, оскільки Віктор – людина старого гарту.

Незважаючи на те, що спадкоємця вже похрестили, Катя Репяхова (Павлик) все одно не планує показувати обличчя своєї дитини аудиторії. Каже, що поки хоче їм сама намилуватися, а вже потім показувати широкій аудиторії. У блозі вона кожен день розповідає як справи йдуть з вихованням і як їй допомагає мама і чоловік.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.