Дружину Віктора Павлика назвали поганою матір’ю і засудили нерівний за віком шлюб

Катерина Репяхова з того моменту, як стала дружиною Віктора Павлика, відразу отримала хвилю негативу в свою адресу.

У неї є і шанувальники, але тих, хто намагається вчити її життя – в рази більше. Так, Катя завжди скаржиться на фоловерів, які намагаються її в чомусь дорікнути. Каже, якщо щось не подобається, то можуть відписатися. А особливо самовпевнених і нахабних навіть може кинути в чорний список, щоб не терпіти негатив.

Дружина Віктора Павлика каже – якби вона слухала все “поради “, які нав’язує суспільство, то б ніколи не була щасливою

У своїй останній публікації Катерина Павлик розповіла, з якими претензіями з боку суспільства їй найчастіше доводиться стикатися.

“У 55 стати татом пізно, або створити сім’ю з різницею 28,5 років – погано. Якщо мама працює в декреті – вона погана мама. Якщо бабуся допомагає, значить вона погана мама. І таких ярликів навішують нашої сім’ї досить “, – пише дружина українського артиста.

Нагадаємо, що Катя Павлик стала мамою в червні цього року. У неї народився син Михайло, якого вони з Віктором Франковичу незабаром хрестили.

Слід зазначити, що в житті Катерини це первісток, а ось для Віктора це вже четверта дитина. З усіма дітьми від попередніх шлюбів музикант спілкується добре.

Додамо, що в серпні 2020 року Віктор Павлик втратив сина Павла. Причиною стала онкологія, з якої хлопчик боровся два роки.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.