Знайшли щастя в іншому: бездітні зірки – чому вони поставили кар’єру вище родини?

Останнім часом все частіше зустрічається таке явище, як "чайлдфрі ". Це повне небажання заводити дітей.

Дехто називає це “психічним відхиленням “, інші вважають, що це нормально, і нічого поганого в цьому немає. Лідери думок в особі популярних зірок часто подають такий приклад – займаються творчістю, кар’єрою, влаштовують особисте життя, тільки от про поповнення думати зовсім не поспішають. У цій статті ми згадаємо таких зірок і розповімо чому вони вирішили бути без дітей.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Ця зірка пара разом вже шість років. За цей час в їхньому житті було багато, проте вони вважаються найкрасивішою, міцної і романтичною сім’єю. Вони збудували для себе величезний кар’єрний шлях, а їх імена відомі кожному підлітку. Ось тільки дітей у них немає.

Дантес і Дорофєєва не раз відповідали в інтерв’ю на запитання чому так сталося. Артисти запевняють – просто поки не хочуть. Тільки від тиску суспільства навряд чи захочуть. У всякому разі, від спадкоємців вони відмовилися не повністю, і в їхньому новому будинку є дитяча. У ній вони зроблять ремонт, коли прийде час.

Настя Каменських і Потап

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Відомий продюсер давно складається у відносинах зі співачкою, а одружені вони вже два роки. Як фанати не намагалися розглянути “пузо ” у NK, все це були лише галюцинації – видавали бажане за дійсне. Партнери також не раз стверджували – поки вони занадто зайняті сценою, з якої якщо піде, то назад навряд чи прокладеш шлях.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

У співачки, якій вже глибоко за 30, також немає дітей. Однак її дітище – це музика. Тут вона реалізовує себе як хоче. Про поповнення поки що не думає, як і про заміжжя. Хоча і ходять чутки, що вона в стосунках з бізнесменом Олегом Рижовим, сама зірка дану інформацію не підтверджувала.

Злата Огневич

Злата Огневич позувала в чоловічій сорочці
Злата Огневич

Чи не є мамою і українська “Холостячка ” – головна героїня другого сезону. Хоча, можливо, після проекту вона все ж знайде свою любов і заведе сім’ю. Якщо, звичайно, захоче.

Леся Никитюк

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Телеведуча вважає за краще приховувати особисте життя від публіки, так як боїться пристріту. Якщо зрозуміти чи є у неї роман складно, то про наявність дітей можна сказати з упевненістю – поки вона не відносить себе до жінок, готовим здобути статус матері. Її першочергова мета – це величезне визнання і самореалізація.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.