Галкін зібрав всю сім’ю і запросив друзів: в будинку Пугачових зібралася компанія на бенкет

Максим Галкін відбудував собі величезний палац не тільки для того, щоб його родині було комфортно жити, але і для того, щоб запрошувати в сімейне гніздо друзів і колег.

Пародист знайшов цікавий привід, зібравши за одним столом свою дружину, чудових двійнят Лізу і Гаррі, які нещодавно відзначили свій восьмий День народження.

Також в гості зайшов давній друг Алли Борисівни Олег Газманов зі своєю дружиною, Лайма Вайкуле, Валерій Леонтьєв та інші. Тепле фото з сімейних посиденьок комік швидко оприлюднив у своєму блозі, який читають мільйони фоловерів.

Максим Галкін показав, кого зібрав на вечірку у себе вдома: атмосферний фото

“Вчора до нас на вечерю заїжджали наші друзі, за сумісництвом журі Голос60 + в повному складі. Стас Намин з сім’єю, Валера Леонтьєв, Лайма, Олег Газманов з Мариною. Дуже весело посиділи! “,

– зазначив гуморист, пародист і чоловік Алли Пугачової.

Фотографія отримала чимало схвальних коментарів. Ось лише деякі з них:

  • Які ви класні і ка добре, що показуєте що у шоу-бізнесі теж можна дружити щире багато років. Прямо ось душа радіє! чудові фото
  • які класні
  • Які ви молодці! По-сімейному

Відзначимо, що 18 вересня у Алли і Максима була інша гучна вечірка. Подружжя відзначали восьмий день народження своїх дітей-двійнят. Вийшов в прямому сенсі “бенкет на весь світ “. Батьки замовили величезний зал, дітей розважали аніматори та спеціальні ведучі.

День народження Лізи і Гаррі Галкін – двійнята Пугачової і Галкіна відзначають 8 років

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".