Алла Мазур категорично не рекомендує давати дітям гематоген: ось чому

Телеведуча Алла Мазур не тільки читає новини, які їй збирають журналісти, а й сама іноді стає "сищиком".

Зірка телеканалу 1 + 1 Алла Мазур навідалася в аптеку, а також поговорила з фахівцями і запевнила – гематоген – це не безпечна солодкість для дітей. Сьогодні ці батончики складаються з цукру і / або згущеного молока, що взагалі не є корисним.

“Нарешті уважно вчиталася до складу цього батончика: відомого багатьом з нас ще з дитинства. Гематоген! Пам’ятайте, як сподівалися наші мами підняти наш імунітет і поліпшити кров цими батончиками з вмістом альбуміну: виробляють з крові корів? Не скажу точно, скільки його було в Гематоген раніше. Але читаю склад зараз. “Цукор. Молоко незбиране згущене з цукром. Патока крохмальна карамельна “. І тільки потім альбумін чорний! Скільки чого – на цьому батончике не вказано. Тільки за порядком розміщення розумію: найбільше – цукру! “,

– пише Алла Мазур.

Вона провела своє справжнє розслідування щодо того, що знаходиться в дитячому батончике, поспілкувалася і отримала відповідь на питання – на скільки взагалі законно таке продавати під виглядом дитячих вітамінів.

Телеведуча розповіла, що повний сюжет покажуть цієї неділі в “ТСН-тиждень ” о 19.30.

Але вже зараз в коментарях стали писати, що і подумати не могли, наскільки це може бути небезпечно – купувати своїй дитині гематоген:

  • Дуже актуально! Сама часто ведуся на «Користь» гематогенним, тож, дуже чекаю на докладніше Розслідування
  • Це не лишь гематогенним стосується, на жаль.Я останнім часом читаю склад хліба, це жах
  • Я купила для себе и коли читала що там, волосся Дибка стало ..
  • Нещодавно купували, з’їла маленький шматочок и відразу Почаїв шукати воду, в роті все склеїлося від цукри, чи что смороду туди кладуть …
  • В аптеках без цукру ліки складно знайти, від горла від кашлю і багато іншого з цукром, навіщо його всюди пхають. Ми лікуємося або навпаки … цукор ж викликає запалення і живить грибки

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.