Наташа Корольова “продала” дочку: як співачці вдавалося приховувати дитини навіть від свого чоловіка? (Відео)

Наташа Корольова - королева не тільки сцени, але і скандалів. Ще недавно мільйони людей обговорювали те, як погано повівся з нею Тарзан, який попався на зраді.

І ось минуло зовсім мало часу, як співачка розбурхала – у неї на боці є дочка. Тарзан був ошелешений цим визнанням в ефірі програми “Секрет на мільйон “. Звідки ця дитина? У скільки його оцінила рідна мати і яке було – зізнатися в такому на всю країну?

Наташа Корольова “продала” дочку: як співачці вдавалося приховувати дитини навіть від свого чоловіка?

Нещодавно в ефірі програми “Секрет на мільйон ” 48-річна заслужена артистка РФ Наташа Корольова зізналася, що є біологічною мамою дівчинки, яка народилася в США у її друга-гея.

Королева розповіла, що її друг – киянин, який вже довгий час живе в США. Працює в IT-індустрії. І його найбільшою мрією всього життя – було завести дитину. Однак звичайним способом він не зміг стати батьком.

Це стало доволі гучної новиною – природно, дуже багато людей засудили її за те, що вона нібито “продала ” дочка. Інші звинувачували дружину Тарзана в тому, що це нібито незаконно. Але чи дійсно це так?

Репродуктолог Оксана Биковська в ефірі програми “Пусть говорят ” від 29 вересня 2021 року розповіла – не варто шукати кримінал у тому, що Наталя Корольова подарувала або продала комусь свою яйцеклітину.

Скільки ж варто було Наташі Корольовій – завести дитину на стороні? Кажуть, що закордонний друг українсько-російської співачки заплатив їй 50 біткоіни, що в перекладі на іноземну валюту – понад два мільйони доларів.

Співачка Азіза в ефірі програми відзначає – це далеко не остання трата дружини Тарзана. Адже ще потрібно платити за зберігання матеріалу.

Експерти програми “Пусть говорят ” відзначили, що народження цієї дитини сурогатною матір’ю – це величезна травма для жінки. Нехай Королева регулярно і їздить в США, проте вона документально уклала договір, що ніяких претензій на дитину не має.

Чоловік співачки Наташі Корольової Сергій Глушко зізнався, що вражений новиною про народження у дружини позашлюбної дочки. Він заявив, що відноситься до цієї інформації з радістю. В якийсь момент 51-річний Глушко підскочив з дивана і почав кричати: “Це прекрасна новина, побільше б таких клонів, і на нашій планеті все буде краще “.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.