Примадонна зібрала друзів, щоб сказати останнє слово? (Відео)

Алла Борисівна Пугачова живе у великому будинку, який відгримів її коханий Максим Галкін.

Маючи таке житло, як у Алли і Максима, гріх не запрошувати до себе гостей і не влаштовувати посиденьки. Подейкують, Алла останнім часом погано себе почуває, тому вирішила побачитися з друзями. Але дивлячись на відео, яке опублікував її чоловік в Інстаграм, не скажеш, що Примадонна відчуває себе погано. Вона бадьора, впевнена в собі і постійно посміхається.

Днями у зоряної пари побували їхні давні друзі – Валерій Леонтьєв, Лайма Вайкуле, Олег Газманов і Стас Намин

Пародист і гуморист Максим Галкін опублікував в своєму блозі в соціальній мережі Instagram відео, на якому відео – домашня вечірка пройшла в дуже доброзичливій та спокійній атмосфері, з приємними обговореннями, ностальгією.

“Дуже здорово посиділи дружньою компанією у нас вдома! Лайма, Олег Газманов з Марусею, Стас Намін, Валера Леонтьєв. Було класно! Завжди чекаємо друзів! “, – написав шоумен.

Нагадаємо, що 18 вересня 2021 року зоряне сімейство відзначало торжество – їх діткам Лізі і Гаррі виповнилося по 8 років. В честь цього батьки орендували цілий ресторан і закотили “бенкет на весь світ “. Були і їх друзі зі світу шоу бізнесу, і аніматори, і відомі ведучі, і фотографи. Загалом, Максим і Алла створили всі умови, щоб їх найголовніші спадкоємці насолоджувалися своїм святом і надовго його запам’ятали.

Також додамо, що зараз Алла і Максим намагаються менше з’являтися в публічних місцях, так як дотримуються карантинні норми і не бажають проблем зі здоров’ям.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.