Анастасія Приходько розповіла, що стало причиною її анорексії: не обійшлося без мами

Співачка і відома теледіва Анастасія Приходько зараз виглядає красивою і доглянутою. У неї чудова фігура і приємна зовнішність.

Однак недавно шанувальники дізналися ту правду, яку зірка приховувала багато років – насправді в 18 років у неї почалася перша стадія анорексії. Підлітковий вік сильно затягнувся, були проблеми з людьми, яких Настя вважала друзями, були дуже напружені стосунки з мамою. І майбутня співачка вирішила худнути, помилково думаючи, що це буде ідеальним рішенням для виходу з ситуації, що склалася.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

“Я пішла з дому, а потім довела себе до такого стану … Я втомилася від чергової маминої ” любові “. Тоді в її житті з’явився новий чоловік і у мене вже не було сил все це терпіти! Мені було 18, я важко це все переживала! “,

– розповіла знаменитість і багатодітна мама, співачка Анастасія Приходько в інтерв’ю виданню “Факти “.

Проте, єдине, що отримала Настя – це тільки проблеми зі здоров’ям. Зараз зірка стверджує, що теоретично вийти з такого стану без допомоги сторонніх професіоналів можна, проте їй допомогла психолог і її краща подруга.

Зараз Анастасія Приходько стверджує – за часів свого повноліття від мами дуже віддалилася. Брала її допомогу лише тоді, коли зрозуміла – це останній шанс зблизитися із зірковою матір’ю.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Всім дівчаткам, дівчатам і жінкам Анастасія Приходько дає свою пораду – слухайте тільки себе і не женіться за примарними недосяжними ідеалами. Це до добра не доведе.

“Потрібно просто розуміти, що це все до добра не доведе. Потрібно слухати себе і вміти говорити з самим собою! Мені це завжди допомагало, бо, як правило, не було можливості поговорити з кимось “,

– резюмувала екс-учасниця пісенного конкурсу “Євробачення “.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.