Катя Павлик летить відпочивати з тримісячною дитиною на руках: запитує досвід у інших мам

Катерина Репяхова (Павлик) в червні 2021 вперше стала мамою. Однак випадати з життя на час декрету дівчина не планує - вже пакує валізи у відпустку.

У своєму Інстаграм-профілі Репяхова повідомила, що для відпустки вибрала Туреччину. Полетять туди вони втрьох – Катя, Віктор Франкович і їх син Михайло Вікторович.

Щоб сповістити цю новину своїм фоловерів, Катерина опублікувала теплий літній фото в окремому чорному купальнику.

“Уже післязавтра ми летимо до Туреччини. Утрьох) Хто літав з дітками до року, чи сильно це страшно? Хоч у нас досвід подорожей по Україні величезний, все одно переживаю) “, – запитала Катерина Павлик у шанувальників в Інстаграм.

Ось що фоловерів пишуть у відповідь на питання:

  • Ідеально в такому віці! Ще й на ГВ!) І Туреччина зовсім близько)) все буде клас
  • Не хвилюйтесь! Все буде чудово
  • Скажу відразу що тепер відпочинок не буде колишнім)) але буде не менш приємним)) головне настрій мами і все буде добре)) гарного відпочинку
  • Взагалі не страшно, все буде ок
  • Складніше з дітьми після року, коли вони починають ходити. А зараз має бути все супер! Тим більше на ГВ

Відмінний готель, вам сподобається, з дітками саме те. Під час зльоту і посадки давайте пити, щоб стабілізувати тиск. В іншому в Туреччині проблем не буде.

Нагадаємо, нещодавно Катерина Репяхова вперше показала обличчя свого сина. До цього вона не показувала особи не через острах пристріту, а хотіла просто спочатку сама насолодитися своїм спадкоємцем, а потім вже показувати його оточуючим. Репяхова зазначила – на негативні коментарі відповідати не буде і буде відразу блокувати.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!