Замість вечірньої сукні – спецодяг. Джамала допомогла українським медикам

Співачка організувала спеціальну акцію Looks of Jamala, кошти від якої пішли на допомогу українським медикам.

Джамала вирішила відмовитися від шикарних нарядів на користь медиків.

Українська співачка кримськотатарського походження організувала акцію Looks of Jamala. Суть полягала у тому, що артистка влаштувала розпродаж свого особистого одягу і всі отримані кошти направила на допомогу лікарям і медсестрам.

Фото з купленого спецодягом Джамала поділилася зі своїми фоловерами у соціальній мережі Instagram.

«Ось так виглядають декілька вечірніх суконь – тепер це більше 150 захисних костюмів для лікарів! Щаслива! Спасибі всім, хто приєднався до нас!» – написала Джамала.

Крім цього, артистка записала спеціальне відеозвернення. У ньому вона закликає усіх кримчан залишатися вдома і дотримуватися основних правил режиму самоізоляції, щоб зберегти здоров’я.

Схожі статті

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.